Programlar

Programlarımız

Öğrenci ve öğretmenlerimizin canlı performanslarını dinleyebileceğiniz bu programı kaçırmamanızı öneririz.

enst3

İstek şarkılarınızı İSTEKLERİNİZ bölümüne tıklayarak bize yazın, her hafta Çarşamba günleri saat 11:30’da canlı yayında sizlerle buluşalım!

ogrenciler4

Öğrencilerimizin sunumları ve yapımcılığında  belgeselden haberlere, ailelere mesajlardan masallara, haberlerden ropörtajlara, sizleri onların yaratıcı dünyasına  davet ediyoruz.

sohbet2

Programımızda her hafta alanında uzman danışmanlarımızla çocuklarımızın davranışlarını masaya yatırıp merak ettiğiniz tüm sorulara cevap arıyoruz.

Alt Kategoriler

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Önerilerinizi Bekliyoruz

Radyomuzda yayınlanmasını istediğiniz program önerilerinizi İletişim sayfamız aracılığı ile gönderebilirsiniz.

Program Arşivi

Geçmiş dönemlerde yayınlanan tüm programlarımıza Arşiv bölümümüzden ulaşabilirsiniz.

YUKARI